Qui som

La fira de reis de la gran via està formada per 140 venedors i comerciants de productes no alimentaris que en el seu conjunt conformen L'associació de Venedors de la Fira de rieu de la gran via de Barcelona, l'objectiu és dotar la fira d'una àmplia oferta de regals per al consumidor, destacant tant en varietat i qualitat com en originalitat.

La fira

Com cada any la fira de Reis torna a ocupar la Gran via amb llocs plens d'esperit nadalenc. Recorre els seus carrers, submergeix-te en el seu ambient festiu amb els seus més de 100 parades i troba el teu regal ideal per sorprendre en aquestes festes i especialment el dia de reis. I si ets dels que ho deixa tot per l'últim moment, no et preocupis, perquè la nit de Reis és màgica i estarem oberts fins a lliurar l'últim regal !! no et quedis sense el teu!

Feliç Fira de Reis per a tots !!!!

Història de la fira de reis de la gran via:

La fira de reis de la gran via o també anomenada fira de sant Tomàs té el seu origen a la fi de l'xix a l'anus 1877 quan un grup de comerciants ambulants van decidir muntar unes casetes de venda amb els seus productes aprofitant la festivitat d'aquest sant.

Des de llavors és una cita ineludible per a tots els barcelonins per la seva tradició, varietat i ambient festiu.

Com Arribar a Firareis de Barcelona

La fira es celebrarà Del 15 de decembre 2023 al 6 de gener 2024


Horari de 10:00 a 22:00hs. tots les dies.
 
El dia 5 de 10:00 a tancament.


On: El sector regals estarà ubicat a la Gran Via entre els carrer viladomat i compri d'urgell. 


Com arribar: Metro L1 rocafort i Urgell Busos 50,59 H12, L94, L95, N1, N12, N13, N14, N15, N16, N17